מתכון טבעוני ללביבות טופו מתוקות

לביבות טופו מופלאות ללא חלב וללא ביצים - הכי טעים והכי טבעוני שיש. מומלץ לנסות!

צילום:

מצרכים

  • 250 גרם טופו
  • 2 כפות מיץ לימון

  • 3 כפות קמח כוסמין לבן

  • כף מייפל או סוכר חום

  • 1/2 כפית אבקת אפייה

  • וניל טבעי או תמצית וניל

  • קורט מלח

  • שמן קוקוס לטיגון

ריבה מהירה וקלה להכנה:

  • כוס פירות יער קפואים
  • כף סוכר חום

איך מכינים לביבות טופו מתוקות?

  1. טוחנים את הטופו במעבד מזון או בלנדר (אפשר גם לפורר בעזרת מזלג).
  2. מוסיפים את שאר המצרכים וטוחנים למשחה אחידה.
  3. מגלגלים בעזרת הידיים כדורים קטנים, פוחסים טיפה ומצפים במעט קמח.
  4. מחממים שמן קוקוס במחבת רחבה ומטגנים את הלביבות משני הצדדים עד להזהבה.
  5. מכנסים לסיר קטן פירות יער קפואים יחד עם סוכר, מביאים לרתיחה ומבשלים 5 דקות על אש קטנה.
  6. מגישים את הלביבות עם אבקת סוכר, ריבת פירות יער, פירות טריים או סירופ מייפל.

הערות:

  • לגרסה ללא גלוטן אפשר להחליף את קמח הכוסמין בקמח אורז.
  • אפשר להוסיף צימוקים לתוך הבלילה.